Az Intrumtól kicsikart 50 % története

A vidéki házaspár még 2007-ben autóvásárláshoz vett fel hitelt. A Raiffeisen Lízing 3,2 millió forintnak megfelelő svájci frankos hitelt adott nekik és már vihették is haza a kereskedésből az autót. Azonban hamar elszállt a jókedvük, mert az első pár hónap után azon kapták magukat, hogy egyre magasabb havi törlesztőket kell bevinniük a bankba és mire beértek vele, már kevés is volt az összeg. 2012-ben odáig jutottak, hogy egyáltalán nem tudtak fizetni és felmondták a szerződésüket.

Belépett a képbe az Intrum Justitia

Az Intrum megvásárolta a követelésüket, csakhogy ekkor már közel 4 millió volt a házaspár tartozása.  Volt veszteni valójuk, a férj nevén egy fél lakás volt és bejelentett munkahelyről fix jövedelem érkezett. Nagy volt a tét, ha nem tudunk megegyezni az Intrummal akkor végrehajtásra kerültek volna és a végrehajtó a fizetésre és a lakásra is rátette volna a kezét.

Az alku

Elkezdődtek az Intrummal a szakértői egyeztetések. Nem volt könnyű és izgalmas 4 hónap után szakértőink elérték, hogy a közel 4 millió forintos  tartozásból 2 millió lett úgy, hogy azt részletekben is kifizetheti az adós.

Ha Önnek is felmondták a hitelét és szeretne kiszállni belőle de nem tudja hogyan, kérjen tanácsot olyanoktól, akik már 5 éve ezzel foglalkoznak és látható eredményeik vannak! Kattintson a narancssárga gombra!

- Nem tudja fizetni hitelét?
- A bank már felmondta a szerződését?
- Végrehajtás indult Ön ellen?
- Fogalma sincs, hogy mit csináljon?
Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg ismersőseivel:

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!