Raiffeisen Bank peren kívüli megállapodás

Labirintus

Újabb peren kívüli egyezséget értünk el! A RAIFFEISEN elengedett 77 %-ot! Balázsék kálváriája hosszú évekre nyúlik vissza. Még 2007-ben 22 millió CHF hitelt vettek fel a banktól fóti házuk megvásárlására. Aztán velük is megtörtént, ami sok más család tragédiája: csökkenő fizetés, növekvő törlesztők, elmaradt közüzemi csekkek, halmozódó tartozások, családi válság. Sokáig küzdöttek, de egyszer csak nem ment tovább, már nem tudtak többet fizetni a banknak és feladták. Három év nem fizetés után a bank végrehajtást indított a házuk ellen.

Teljes kétségbeesés lett úrrá rajtuk, úgy érezték magukat, mint az életfogytiglanra ítélt rabok, akiknek nincs szabadulás. Akkor jutottak lélegzetvételnyi időhöz, amikor a végrehajtások átmenetileg felfüggesztésre kerültek és egyik barátjuktól hallották, hogy a közreműködésünkkel neki sikerült megegyeznie a bankjával. Balázséknak nagy volt a tét. A tartozásuk az évek alatt többszörösére duzzadt és a bank már 27 millió tőketartozást + 23 millió forint késedelmi kamattartozást tartott nyilván.

Pár hónappal ezelőtt azzal keresett meg minket, hogy szakértőink közreműködését kérje a bankkal való egyezkedésben, mert látta, hogy az ő tudása itt kevés. Nem rendelkezik azokkal a szakmai ismeretekkel, ami ahhoz szükséges, hogy jól jöjjön ki ebből a szorult helyzetből. Márpedig megfogadta magának, hogy kiszabadul. Tárgyalások és levelezések sorozata következett, míg végül megszületett a kedvező eredmény. „Jó, hogy ott volt velem, egyedül nem tudtam volna ilyen sikert elérni ” – mondta Balázs hálásan szakértőnknek a bankkal folytatott utolsó tárgyalás után. Ugyanis szakértőnk javaslatára a bank még kiegészítette a megállapodás szövegét úgy, hogy az még kedvezőbb lett az ügyfélnek. A végeredmény valódi megkönnyebbülést hozott, az összkövetelés 51,6 millió Ft, ebből megfizetendő 11,9 millió Ft. Hab a tortán,hogy a bank még azt is vállalta, hogy a végrehajtói költségeket a befizetett összegből rendezi, így az már nem jelent plusz terhet az adósnak.

És honnan lesz ennyi pénze az ügyfélnek? Eladja a házát, kifizeti a bankot és még neki is marad valamennyi a zsebében. Megkérdeztük Balázst, hogy mit üzenne azoknak, akik hasonló cipőbe járnak és keresik a megoldást: „Kezdd el, hogy mielőbb szabadulj!”-mondta lelkesítően és mosolygott.

Ha Ön is szeretne már szabadulni, kérjen tanácsot, mert szakértőkkel könnyebb.

A peren kívüli megállapodást ide kattintva megnézheti.

Nem tudja fizetni hitelét?
A bank már felmondta a szerződését?
Végrehajtás indult Ön ellen?
Fogalma sincs, hogy mit csináljon?

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!