Félpénzes alku

Megegyezés az Intrummal, 50% elengedéssel.

Imre tanárember lévén alaposan kielemezte a helyzetet, mielőtt  svájci frankos hitelt vett fel az Erste Banktól. Úgy számolt, hogy  5 millió forintos hitel törlesztése ha nem is bőven, de kijön a tanárfizetésből. Borsodban található családi házuk lett a hitel mögötti fedezet. Már késő volt mire rájött, hogy valami hiba csúszott a számításába.

Csöbörből vödörbe

Az évek során többször előfordult vele, hogy megcsúszott a törlesztéssel de apránként mégis több, mint 3 milliót visszafizetett. Három évvel ezelőtt azonban eljött az a pont az életében, amikor már egyáltalán nem tudott fizetni. A bank a szokásos utat követte, felmondta a szerződést és tavaly ősszel Imre hitele is bekerült abba a követelés-csomagba, amit az Erste eladott az Intrum Justitiának. A férfi az elmúlt évek keserűségeitől annyira belefáradt a devizahiteles hercehurcába, hogy már cselekedni sem volt ereje.  

Anyai segítség

Imre édesanyja látva fia kétségbeesését kezébe vette az ügyeket és addig ment, míg megoldást talált. Az édesanyja tavaly ősz óta nyomonkövette az interneten az eseményeket és látta azokat az eredményeket, amit el lehet érni, ha elég kitartó az ember. Látta, hogy vannak olyan szakemberek, akik könnyebben szót tudnak érteni a követeléskezelő cégekkel és hallotta azt is, hogy az Intrummal ha lassan is, de lehet egyezkedni. Mivel tudta nem ért hozzá, így az tűnt számára a legjobbnak, hogy olyanokra bízza az ügyet, akik eredményeket tudnak felmutatni.

Félpénzes alku

Személyes konzultáción szakértőinkkel átbeszélték alaposan a lehetőségeiket, majd döntöttek és elkezdődtek az egyezségi tárgyalások.  Csupán pár hónap telt el és már meg is érkezett a számukra is elfogadható ajánlat,  5 millió forint helyett,  2,5 milliót kell fizetniük.

Az édesanya a továbbiakban sem hagyta magára a fiát, kölcsön kért a rokonoktól és így fizették ki a lealkudott összeget. Azt mondta, hogy az egészben az volt a legrosszabb, hogy látta a fiát tönkre menni, de most már örül mert tudja, hogy jóra fordul a helyzet.

A megállapodás szövegét erre a linkre kattintva letöltheti.

- Nem tudja fizetni hitelét?
- A bank már felmondta a szerződését?
- Végrehajtás indult Ön ellen?
- Fogalma sincs, hogy mit csináljon?

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!