Fordult a kocka – Erste peren kívüli egyezség

Erzsébet története az alábbiakban olvasható:

„Gyermekem tanácsára házunk vásárlásához 2007-ben 32 millió forint hitelt vettünk fel az Erste banktól. 8 évig fizettem az időközben duplájára nőtt törlesztő részleteket. Sajnos ekkor olyan változás állt be a munkahelyemen, hogy nem bírtam tovább fizetni a bankot. A bank így hamarosan felmondta a szerződést, majd nem sokkal azután a végrehajtás is elindult ellenem.”

Rossz álom

Ekkorra már 63 millióra duzzadt a tartozás, és Erzsébet szavait idézve egyik éjszaka arra riadt:

„atyaég, most mi lesz velünk…”

Megoldás keresés

„Megoldás után kutatva a Facebook-on találtam rá a Segítség Devizahiteleseknek csoportra, és sikereiket látva azonnal személyes találkozót kértem. A találkozón a korrekt tájékoztatás hatására, ügyvédjüknél 2016 január végén el is indítottam a végrehajtás megszüntetési pert. A tárgyalás nagyon gyorsan kitűzték és 2 tárgyalás után megszületett az elsőfokú nyertes ítélet. Ekkor éreztem először, hogy egy nagy kő esik le a szívemről, de tudtam, hogy ez még nem az út vége.„

A fordulat

„Mire másodfokra került sor a törvényeket sajnos a bankoknak kedvezően módosították. Mondatni újabb „bankmentő” törvény született (megj: 1/2016 PJE) és a bírák előszeretettel döntöttek erre hivatkozva a bankok javára. A pert II. fokon 2016 decemberében elvesztettem.”

Ismét fordul a kocka

„Az ügyvéd egyéb megoldásokat kutatva csak az egyezséget találta lehetőségként, így visszakerültem a Segítség Devizahiteleseknek csoporthoz, akik azonnal felvették a kapcsolatot a bankkal és a végrehajtóval. Nem is számítottam arra, hogy 3 hónap alatt számomra is elfogadható megoldás születhet, és meglepetésként ért a megkeresés, mikor a 63 millió forintos tartozásomra megkaptam a 31 millió forintos ajánlatot. Igaz el kellett adnom a házam, de így végül is ki tudtam fizetni a kialkudott összeget. Azt érzem, hogy jó hogy kiálltam az igazamért és végre megnyugodhatok.

Üzenet

„Üzenem másoknak, hogy ne adják fel és próbáljanak meg a világon mindent. Van kiút mindenből, ha nem a sült galambot várjuk. Köszönöm a szakértő csapat munkáját!”

Ha Ön is szakértőkre bízná problémájának megoldását, kattintson az alábbi gombra:

- Nem tudja fizetni hitelét?
- A bank már felmondta a szerződését?
- Végrehajtás indult Ön ellen?
- Fogalma sincs, hogy mit csináljon?
Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg ismersőseivel:

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!