Kettős siker: Dunacorpos volt, szabad lett!

Per nélküli megállapodások teljes szövegét lent elolvashatja.

Kettős siker született a napokban, két adósnak is sikerült a napokban pontot tenni devizahitelére. Eszternek és Tündének is Erstés személyi kölcsöne volt és csúnyán elszaladt velük a szekér, amikor a hitel felmondása után átkerültek a Dunacorp Faktorházhoz. Még tavaly kerestek meg bennünket, hogy segítsünk megegyezni a faktorcéggel, mert ők már nem bírták, hogy ordibáltak velük a telefonban és fenyegették őket, hogy bemennek a házukba és elvisznek tőlük mindent, amit tudnak.

A lehetetlen küldetés

Akik próbálták tudják, hogy a Dunacorppal nem könnyű szót érteni, sem szóban, sem írásban és szakértőink majd egy évig tartó kőkemény tárgyalássorozat közepén találták magukat. Kezdetekben a Dunacorp hajthatatlannak bizonyult, de a felsorakoztatott érvek sorozata végül meghozta az eredményt.

A szabadság ára

Eszter esetében a közel 700.000 Ft-os tartozást, 450.000 forinton sikerült kihoznunk.

Tünde 2,9 millió forintos tartozását pedig 1 millió forintra csökkentettük az egyezkedés során, így ebben az esetben 60%-ot sikerült spórolnunk.

A megállapodásban szereplő összegek  befizetése megtörtént, a faktorház kiadta az igazolást, hogy az adóssal szemben további követelése nem áll fenn.

Ha Önnek is felmondták a hitelét és szeretne megszabadulni  tőle, kérjen tanácsot szakértőinktől itt narancssárga gombra kattintva:

- Nem tudja fizetni hitelét?
- A bank már felmondta a szerződését?
- Végrehajtás indult Ön ellen?
- Fogalma sincs, hogy mit csináljon?
Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg ismersőseivel:

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!