Közbenjárásunkra 53 milliót engedett el CIB bank!!!

kezfogas

Ügyfelünk még 2008-ben vett fel hitelt a CIB banktól.

„Mondhatjuk, hogy a CIB általi adminisztráció hibából történt az egész probléma. Egy korábbi hitel mellé egy új hitelt kívántam felvenni. A két hitelre beérkező pénzeket a bank önkényesen rakosgatta oda, ahova gondolta, hiába volt a közlemény rovatban feltüntetve, hogy melyik hitelhez kérem a könyvelést, így úgy döntöttem, hogy amíg nem rendezi a bank a hitelek között a könyvelést, addig nem vagyok hajlandó azokat tovább fizetni. 

A nemfizetés miatt a hitel természetesen felmondásra került 2011-ben. Kerestem a bankot email-ben, személyesen. Egyszer végre elkezdett velem foglalkozni egy ügyintéző, de mire a legközelebb mentem már nem dolgozott ott. Visszahívást ígértek, de nem jelentkeztek hónapokig. Egyszerűen nem találtam kompetens személyt.

Egyszer április elsején telefonáltak (azt hittem, hogy tréfa), hogy holnap keresik a kiemelt ügyfélmenedzserek, és megegyezünk, ha hajlandók kifizetni egy megállapodott összeget. Mondtam, hogy persze! És soha többet nem hívott senki a CIB-től.

Millió kérem beadása és azok megújítása után sem jutottam előre, majd 2012-ben megindult a végrehajtás.

Láthatóan falakba ütköztem, így elkezdtem keresni a megoldást. Az a hitelközvetítő, aki annak idején segített a hitel felvételében adta a tanácsot, hogy vegyük fel a kapcsolatot a „Segítség Devizahiteleseknek” csapattal. 2015 augusztusában megtörtént a megbízás, és 2016 márciusára megszületett a számomra elfogadható, kedvező megoldás. Az annak idején felvett 20 milliós hitelemből, időközben 76 milliós végrehajtás lett, melyet peren kívüli megegyezéssel a bank 22,8 millión kiengedett.

A bankkal folytatott sziszifuszi harcom fárasztó volt és sok energiát kivett belőlem. Az ügy lezárultával elmondhatom, hogy „kicsit jobban” érzem magam.

Mindenkinek, aki hasonló cipőben jár, javaslom, keressen szakértőket, és bátran kérjen segítséget.”

Gratulálunk az ügyfélnek, aki nem hagyta magát, és mi is csak csatlakozni tudunk a fentiekhez, hiszen tudjuk, hogy „szakértőkkel könnyebb”

Az egyezség ide kattintva olvasható.

Nem tudja fizetni hitelét?
A bank már felmondta a szerződését?
Végrehajtás indult Ön ellen?
Fogalma sincs, hogy mit csináljon?
Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg ismersőseivel:

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!