Nagyon reméltem, hogy egyszer a mi történetünk is ide kerül

10 milliós egyezség a Pesti Hitel Zrt-vel

Újabb ügyfelünk szabadult az adósságcsapdából. Az alábbiakban közzétesszük KÖSZÖNŐLEVELÉT és sikerének történetét:

„Ezúton küldöm el önöknek a mi történetünket, hogy közzétegyék mindenki számára, hogy igen is van ki út a bebukott devizahitelből. 🙂

Mindig szívesen olvastam az ilyen sikertörténeteket, mert nagyon sok erőt adott a folytatáshoz. Nagyon reméltem, hogy egyszer a mi történetünk is ide kerül. És láss csodát! Hála önöknek, itt van a mi sikersztorink. 🙂

Ez úton szeretném még egyszer megköszönni az önök alapos munkáját, melynek hála végre újra boldog Karácsonyunk lehetett. :-)”

A kezdetek

„Apósom 2007 októberében vett fel a Galgagyörkön lévő házukra ötmillió forint svájci frank alapú jelzáloghitelt, 20 évre, havi ötvenezer forint törlesztésre. Az anyósom, a sógornőm, a feleségem, és én voltunk a készkezesek.

2008 szeptemberében jött a válság, és 50-ről 100 ezer forintra emelték a törlesztő részletet. Apósomék próbálták fizetni, amíg bírták, de 2009 őszére elfogyott minden pénzünk és erőfeszítésük. Hiába, mentek be beszélni a bankkal, ott csak elutasításba ütköztek. 2010 januárjában felmondták a hitelt 8 millió forintos tartozással.”

A döbbenet

„Sokáig nem történt semmi. Se levél, se telefonhívás, egészen 2016 szeptemberéig, amikor a bank küldött egy levelet. Döbbenten láttuk, hogy fizessünk be 16 millió forint tartozást, mert különben követelő cégnek adják át a dolgot. Ijedtségünkben elkezdtünk 25 ezer forintokat fizetni. Próbáltuk húzni az időt, amíg valami megoldásra nem jutunk. Beszéltünk pénzügyi szakemberekkel, két ügyvéddel is, de nem tudtak segíteni. Nagyon kétségbe voltunk esve, mert ha nem sikerül letornázni ezt az összeget, akkor nem csak az apósomék háza megy el, hanem a mienket is viszi a végrehajtó. Azt tapasztaltam, hogy a bank velünk, mint földi halandóval nem áll szóba, ezért elkezdtem az internetet bújni.”

A fordulat

„2017 március közepén jutottam el a Segítség Devizahiteleseknek oldalára, és felvettük a kapcsolatot a csoporttal. A személyes konzultáción tájékoztattak arról, hogy milyen helyzetben vagyunk, mi történhet velünk, a bank milyen lépéseket tehet, és beszéltek a megoldás felé vezető lépésekről. Láthatóan szakértőkhöz sodort minket a sors. Hazamentünk a feleségemmel és átbeszéltük a dolgot. Még aznap este írtunk, hogy szeretnénk megadni a megbízást, hogy végre véget vethessünk az uzsora hitelünknek. Április közepén megadtuk a megbízást.”

A siker

„Fél év sem telt el, és szeptember közepén kaptuk a hírt, hogy megszületett az eredmény. A 16 millió forintos tartozást sikerült lealkudni majd 5,9 millióra. A kifizetéshez a bank 2 hónapos határidőt adott.

Vettünk fel a lakásunkra hitelt, és kértünk kölcsön a főnökeinktől pénzt, és így november végén ki is fizettünk mindent, megkaptuk a jelzálog törlési engedélyt, és lehullott a vállunkról ez a hatalmas nagy teher. Őszintén szólva nagyon nagyon nagyon bíztam önökben, mert nekünk más választásunk nem maradt. Ha nem sikerült volna, akkor utcára kerülünk 2018-ban az biztos. Elvitt volna mindent a bank, ahogy sok sorstársunkkal tette. 🙁

Ez úton köszönünk mindent önöknek, és nagyon hálásak vagyunk!

A hasonló helyzetben lévőknek azt üzenjük, hogy ha tehetik, bízzák szakemberre a dolgot, aki tudja, mit, és hogyan kell a bankkal beszélni, az eredményes alku érdekében.

Üdvözlettel, HJ”

 

Ha Önnek is Felmondott vagy Végrehajtás alatt álló ingatlan hitele van, de jó lenne ha már nem lenne, kérjen tanácsot azoktól a szakértőinktől, aki a fenti megállapodást  is  létrehozták!

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!