Siker pár hónap alatt – OTP Faktoring megállapodás

OTP Faktoringgal újabb megállapodás született, 35% elengedéssel

A házaspár tíz évvel ezelőtt lelkesen tervezgette, hogyan fogják a házukat felújítani és  korszerűsíteni. Nem voltak mohók és nem voltak luxus igényeik sem.  Kiszámolták, hogy 5 millió forint hitel elég lesz a terveikre és az OTP-től meg is kapták a vágyott összeget svájci frankos hitel formájában. A biztosra mentek és úgy kalkuláltak, hogy  könnyen ki tudják majd fizetni a törlesztőket, akár még a későbbi nyugdíjukból is.

A ház a tét

Fedezetként értékes vidéki házukat ajánlották fel, amit  majdnem elveszítettek. A törlesztő részletek olyan hamar elszálltak, hogy azon kapták magukat, hogy már a rezsiszámlákat is nehezen nyögig ki, hiteltörlesztésre meg semmi sem maradt.

Az OTP nem tétlenkedett, hamarosan felmondta a hitelszerződést és átadta azt a  Faktoringnak. A házaspár tartozása ekkor már több, mint 9 millió forint volt. Jöttek a zaklatások, telefonálások és a rettegés, hogy mikor indul el a végrehajtás ellenük. Tisztában voltak vele, hogy ha elindul a végrehajtás, akkor még tovább nőnek a költségeik.

Egyedül nem megy

Egyik ismerősük javasolta, hogy nézzenek szét az interneten, mert egyre többen vannak, akiknek sikerül egyezséget kötni a bankkal és le tudják zárni a devizahiteles kálváriájukat. Gondolták megpróbálják maguk, hátha sikerül megszabadulniuk végre a hiteltől. Elszántan bementek a helyi  OTP fiókba, de úgy elhajtották őket, hogy szinte a lábuk sem érte a földet. Elkeseredve vették tudomásul, hogy egyedül nem boldogulnak.

Tanács attól, aki ért hozzá

Úgy döntöttek, hogy segítséget kérnek olyanoktól, akik jártasak a bankkal való egyezkedésben és vannak eredményeik. Eljöttek szakértőinkhez személyes konzultációra, ahol alaposan körüljárták az ügyüket és az összes lehetőséget megvizsgálták, milyen eséllyel tudnának megállapodást kötni a bankkal.

“Láttam, hogy értenek hozzá és vannak eredményeik, ezért nem volt kérdés, hogy Önökkel vágunk bele az egyezkedésbe.”

Nehezítette a helyzetüket, hogy a házaspár ingatlanja már nem ért annyit, mint 10 évvel ezelőtt és ha végrehajtásra került volna sor, a ház elárverezése után még maradt volna további tartozásuk.

Siker pár hónap alatt

Elkezdődtek a Faktoringgal való egyeztetések. Pár hónap leforgása alatt sikerült elérni, hogy 9 millió forint helyett 6 millióra csökkenjen a tartozásuk, így ezt a lealkudott összeget a ház eladásából már ki tudták fizetni és még egy kis pénz is maradt a zsebükben.

“Örülök, hogy elkezdtük, mert most már vége” – mondta a férj, amikor kézhez vették a banki megállapodást.

A megállapodást erre a linkre kattintva letöltheti.

 

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!