Vidám húsvétvárás – szabadulás a KDB Banktól 54 %-os elengedéssel

Az alábbiakban Nóra meséli el devizahiteles viszontagságait és kiszabadulása történetét.

„2008. nyarán egy autóvásárlás kapcsán jutottunk el KDB Bankhoz. Egyik ismerősünk ajánlotta, hogy szerinte ez lenne a legjobb nekünk. Bárcsak ne hallgattunk volna rá! Egy Renault Scenic családi autót vettünk a hitel segítségével. A kezdetekben nem volt probléma, de a válság miatt megemelkedett törlesztő részletek és 2010-től a munkahely egyidejű elvesztése fizetési problémákat okozott.”

A törlesztők az égbe szöktek

“Bármennyire körültekintők voltunk és annak idején kikértük a hitelügyintéző és a bank véleményét arra nem voltunk felkészülve, hogy az 50.000 Ft-os törlesztő részletből hamar 100.000 Ft lesz.

Elkezdtem a bankot hívogatni, bemenni személyesen, hogy nem tudjuk majd fizetni a törlesztőket és segítsenek, de csak süket fülekre találtam. Kértem fizetési könnyítést, futamidő hosszabbítást, bármit, de ők semmibe nem mentek bele. Azt mondták, hogy semelyikkel sem járok jobban.  A hitelünket végül is nélkülözések árán 2011-ig tudtuk fizetni.”

A húsvéti nyúl elvitte az autót

“2012-ben húsvét előtti napokban jött az értesítés és elvitték az autót és azt mondták, hogy majd ha eladják megmondják mennyivel tartozom még. Egyáltalán nem voltak sem megértőek,sem készségesek, mondhatni letojták az egészet.”

MOKK-os levéltől a  végrehajtóig

“Az autó eladása után a fennmaradó tartozásról MOKK-os levelet kaptunk, aminek ellent mondtunk. Bíróság következett. A férjem munkahelyén dolgozó ügyvédet választottuk, de sajnos ez nem volt jó döntés. Nem értett a devizás csűrcsavarokhoz.  Volt ügyvédünk, de mintha nem is lett volna. A per másfél évig tartott és sajnos végül vesztettünk.

Tavaly nyáron pedig megjelent a végrehajtó és még 8 Millió forintot követelt.”

Az idei húsvét már vidám lesz

“Nagy volt a kétségbeesésünk, egészen reménytelennek láttuk a helyzetet, mígnem megtaláltuk Önöket a Facebook-on és láttuk, hogy vannak valós eredményeik. Néhány email váltás után személyesen is találkoztunk és mivel szimpatikusak voltak szeptemberben megadtuk a megbízást az ügy megoldására.”

“Meglepetésünkre, amivel mi már évek óta nem haladtunk, most az Önök közreműködésével fél éven belül megszületett a megegyezés.”

Az eredmény

“Az időközben 8 milliósra duzzadt tartozást 3,7 millió forinton sikerült zárni, és  most már tényleg elmondhatjuk,amit sokáig el sem akartunk hinni, hogy egyszer lehet a devizahitelnek VÉGE. Köszönjük a segítséget.”

Ha Önnek is felmondták a hitelét és szeretne szabadulni tőle, kérjen tanácsot. Kattintson a narancssárga gombra!

- Nem tudja fizetni hitelét?
- A bank már felmondta a szerződését?
- Végrehajtás indult Ön ellen?
- Fogalma sincs, hogy mit csináljon?
Tetszett a bejegyzésünk? Ossza meg ismersőseivel:

Van kérdése?

Jöjjön el a személyes konzultációra!

További információért kattintson a zöld gombra:

Érdekel a személyes konzultáció!